Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
ZÁZNAM. Boj o Ellu! Rezešovci vzali vnučku od otca
Zdielať na

ZÁZNAM. Boj o Ellu! Rezešovci vzali vnučku od otca

Rodina Rezešovcov rozohrala boj na dvoch frontoch. Jeden sa odohráva v Maďarsku, druhý na Slovensku. Radi by dostali z väzenia Evu-Varholíkovú Rezešovú a k tomu mali aj jej dcérku a ich vnučku Ellu pri sebe.

Ella žila so svojím otcom

Dcéra Evy-Varholíkovej Rezešovej a Erika Fischera žila doteraz spokojne v Barci s otcom. Všetko sa ale zmenilo v momente, keď prišla stará mama Eva Rezešová robiť poriadky.

Ella vraj (5) žije v nevyhovujúcom prostredí u svojho otca! V novom znaleckom posudku v predbežnom opatrení o zverení dieťaťa do opatery to totiž jasne stálo. Nešťastný otec je odhodlaný za svoje dieťa bojovať stoj čo stoj a nemieni sa ho vzdať.

Fischer je odhodlaný bojovať

Rovnako sa vyjadril aj v auguste tohto roka tesne po nehode, ktorú spôsobila matka jeho dieťaťa a bývala partnerka Eva Varholíková-Rezešová svojím luxusným BMW v Maďarsku, keď zozadu narazila do Fiatu a zomreli štyria ľudia.

"Som otec našej spoločnej dcéry a snažím sa všetkými možnými spôsobmi ujať svojich rodičovských práv a povinností, aby naša dcéra bola šťastná a aby dopady tejto tragédie na ňu boli čo najmenšie. Podnikli sme všetky právne kroky k tomu, aby čo najskôr bola Ella u nás a užívala si pekné detstvo v harmonickej rodine," povedal vtedy podnikateľ Fischer. Nateraz zostalo toto jeho želanie iba zbožným prianím

Eva Rezešová chce do svojej opatery získať i staršiu vnučku Sašku (13), ktorú má Eva Varholíková so svojím bývalým manželom, hokejistom Jánom Varholíkom.

Ako to vidí otec Erik Fischer. Sledujte nás...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy