Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rezešová vo väzbe. Expriateľ bojuje o spoločnú dcérku Ellu
Zdielať na

Rezešová vo väzbe. Expriateľ bojuje o spoločnú dcérku Ellu

Eva Varholíková - Rezešová ostáva vo väzbe a minimálne 30 dní by z nej päty nemala vytiahnuť. Budapeštiansky súd totiž pre vážnu tragickú nehodu a štyroch mŕtvych odmietol domáce väzenie aj kauciu. Zatiaľ čo sa rozohráva jeden súdny kolotoč v Maďarsku, ďalší bude v Košiciach rozhodovať o dcérke, ktorú má s expriateľom Erikom Fischerom. Ten žiada o zverenie dieťaťa do opatery.

Chcem svoju dcéru do opatery

Jedna rana za druhou. Eva Varholíková - Rezešová nemá na krku len jedno súdne pojednávanie. Ďalšie sa rozkrúti aj v Košiciach, kde by sa malo rozhodovať o osude jej dcérky Elly, ktorú má s bývalým partnerom, podnikateľom Erikom Fisherom.

"Som otec našej spoločnej dcéry a snažím sa všetkými možnými spôsobmi ujať svojich rodičovských práv a povinností, aby naša dcéra bola šťastná a aby dopady tejto tragédie na ňu boli čo najmenšie. Nám súd upravil styk. Podnikli sme všetky právne kroky k tomu, aby čo najskôr bola Ella u nás a užívala si pekné detstvo v harmonickej rodine," komentoval podnikateľ Fisher.

Rezešová vo väzbe

O osude Rezešovej však bude rozhodovať budapeštiansky súd. Jej vyhliadky však nevyzerajú byť svetlé. V stredu nadránom totiž vrazila svojím BMW do auta s dvoma manželskými pármi. Traja ľudia zhoreli na mieste, štvrtá pasažierka podľahla rozsiahlym popáleninám v nemocnici. Za to jej hrozí až 10-ročné väzenie.

To však nie je všetko. Expertíza potvrdila, že v čase nehody mala Rezešová v krvi 1,5 promile alkoholu a objavené boli rovnako v jej krvi aj stopy po drogách.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy