Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Eva Varholíková-Rezešová (35) zúri. Odmieta svedectvo kamionistu
Zdielať na

Eva Varholíková-Rezešová (35) zúri. Odmieta svedectvo kamionistu

Eva Varholíková-Rezešová zúri. Za všetko môže výpoveď kamionistu, ktorý udajne videl jej nehodu na maďarskej diaľnici.Informovala o tom televízia RTL klub. Vodič tvrdí, že Rezešová chcela posádku Fiatu potrestať za pomalú jazdu. Ak by sa táto verzia potvrdila, známej Košičanke môže hroziť aj doživotie.

Maďarská polícia má výpoveď kamionistu, po ktorom niekoľko týždňov pátrala, a ktorý priebeh nehody videl. "Túto osobu v týchto dňoch moji kolegovia vypočuli ako svedka. Ale vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v súčasnosti nemôžeme poskytnúť podrobnejšie informácie," uviedlaAndrea Beluzsárné Belicza, hovorkyňa maďarskej polície. 

Prenasledovala a vytláčala z cesty Fiat

Maďarskému denníku Blikk sa ale podarilo výpoveď utajovaného svedka získať. Tvrdí, že medzi Rezešovou a posádkou Fiatu došlo ku konfliktu. Keď Fiat predchádzal kamión, zbrzdil Rezešovú. Tá mala potom Fiat niekoľko ďalších kilometrov prenasledovať a dokonca vytláčať z cesty. Potom došlo k osudnému nárazu.

Všetko popiera

Eva Varholíková to ale popiera. Rovnako ako to, že bola v čase nehody pod vplyvom drog. Informácie v maďarskom denníku ju rozčúlili a prostredníctvom svojho právnika poskytla stručné vyjadrenie médiám. "Konzultoval som s ňou informácie, ktoré vyšli v článku a povedala, že čo napísali noviny, je nehorázne klamstvo," tvrdí Gábor Tóth, právnik Rezešovej.

Podľa právnika je nezmysel, aby vodič kamiónu, ktorý ide omnoho nižšou rýchlosťou než osobné autá, videl priebeh údajného incidentu. Ten sa mal odohrať na úseku desiatich kilometrov.

K tragickej nehode došlo pred mesiacom na maďarskej diaľnici M3 smerom na Budapešť. Eva Varholíková-Rezešová svojim luxusným BMW zozadu narazila do Fiatu, ktorý išiel pred ňou. Traja ľudia v aute zhoreli. Žene, ktorej sa z horiaceho vraku podarilo vyskočiť, zomrela za dva dni v nemocnici. Podľa provtných informácií to vyzeralo, že Rezešová pod vplyvom alkoholu v aute zaspala a do Fiatu narazila v 200-kilometrovej rýchlosti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy