Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Drogy v aute Rezešovej nenašli! Prípad sa ďalej komplikuje
Zdielať na

Drogy v aute Rezešovej nenašli! Prípad sa ďalej komplikuje

Požila či nepožila Eva Varholíková-Rezešová pred jazdou drogy? Táto otázka trápila slovenskú, ale aj maďarskú verejnosť niekoľko dní. Vyšetrovatelia však žiadne stopy po drogách v havarovanom aute nanašli. Informácie priniesol denník BLIKK.

Pomáhal špeciálne cvičený pes

Polícia tiež pátra po 40-ročnom vodičovi kamióna, ktorý mal byť svedkom tragickej nehody, pri ktorej 21. augusta zomreli na maďarskej diaľnici M3 štyria ľudia, píše ďalej BLIKK. 

Auto Evy Varholíkovej-Rezešovej okrem policajtov prehľadal aj špeciálne cvičený pes. Žiadne stopy po drogách sa v aute nenašli. Zatiaľ je potvrdené len to, že Varholíková-Rezešová riadila vozidlo pod vplyvom alkoholu. Expertíza potvrdila 1,5 promile alkoholu v krvi. Prítomnosť opiátov vysvetľovala Rezešová užívaním liekov. 

Vozidlo prehľadávali i technici

Technici na takmer novom aute žiadnu poruchu nenašli, brzdy fungovali perfektne. To teda znamená, že táto forma obhajoby podľa denníka Blikk pred súdom neobstojí.

Eva Varholíková-Rezešová čelí podozreniu zo spôsobenia nehody s bilanciou štyroch obetí. Súd navyše v utorok rozhodol, že vo väzbe ostane. Podľa sudcu totiž existujú dôvodné obavy, že obvinená ujde alebo sa bude skrývať. 

Pri nehode zahynuli 4 ľudia

Tragická nehoda, ktorej účastníčkou bola Slovenka Eva Varholíková - Rezešová, sa stala v utorok skoro ráno na diaľnici M3 smerom na Budapešť. Košičanka na BMW zrejme zaspala za volantom a narazila zozadu do Fiatu Punto. Auto vrazilo do zvodidiel a okamžite vzbĺklo. Vo vraku zhoreli traja ľudia, štvrtej žene sa podarilo z auta vyjsť, s vážnymi popáleninami skončila v nemocnici, kde však neskôr zraneniam podľahla.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

RTL Klub

Súvisiace články

Najčítanejšie správy