Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Podozrenie. Rezešová (35) jazdila po diaľnici 200 km/h!
Zdielať na

Podozrenie. Rezešová (35) jazdila po diaľnici 200 km/h!

Eva Varholíková Rezešová mala na maďarskú diaľnicu vyjsť po ťažkej hádke so svojím expriateľom v Barci pri Košiciach. Podľa jej slov brala antibiotiká. Tie v kombinácii s alkoholom mohli stáť za strašnou tragédiou. Podľa maďarských spravodajských portálov sa však rútila obrovskou rýchlosťou. Až 200 km/h!

Po ťažkej hádke s expriateľom...

Dcéra zosnulého oceliarskeho magnáta však popiera, že by brala drogy. Hoci jej experti namerali v čase nehody 1,5 promile alkoholu v krvi aj stopy po opiátoch, podľa nej to boli antibiotiká. Prípad sa však ďalej vyšetruje.

Eva mala smerovať na M3 po hádke s expriateľom. "Je to pravda. Opakovane chodila znepríjemňovať život mne a mojej rodine. Bolo zjavné, že je pod vplyvom alkoholu," povedal expartner Erik Fischer. Po jej odchode mal kontaktovať rodinu, že šoféruje v zlom stave.

Rútila sa 200-vkou?

Preto sa mal za Evou údajne vybrať aj jej priateľ, no nedostihol ju. Podľa maďarských médií sa rútila až 200 kilometrovou rýchlosťou. Niektoré pritom vyslovili hypotézu, že zaspala a bez brzdenia vrazila do zadnej časti Fiatu, ktorý následne vzbĺkol a spôsobil smrť dvoch manželských párov.

"Vzhľadom na to, že bola pri nehode v šoku, nemala možnosť pomáhať ostatným účastníkom nehody," informoval Rezešovej advokát Gábor Tóth. Pred súdom vyjadrila Eva ľútosť nad tragédiou, sudca ju však zobral na 30 dní do väzby. Hrozí jej až 10-ročný trest. V prípade, že by Rezešovú súd právoplatne odsúdil, bude si môcť požiadať o výkon trestu alebo jeho zvyšku na Slovensku. "To je však v tejto chvíli ešte veľmi vzdialená vec," komentoval advokát.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy