Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ľubomír (41) zneužil už druhé dieťa (9). Na súde sa smial...
Zdielať na

Ľubomír (41) zneužil už druhé dieťa (9). Na súde sa smial...

Už niekoľko mesiacov prešlo, odkedy sme upozornili na prípad zneužívaného 9-ročného dievčatka. V piatok sa pred súd postavil pedofil Ľubomír z Bratislavy, ktorý už splodil dieťa so 14-ročnou školáčkou. Ten na súde obvinenia poprel a dokonca ho kvôli smiechu chcela sudkyňa vykázať zo súdnej siene.

Narafičila to na mňa manželka

"Tento trestný čin som ja nespravil! Narafičili to na mňa moja manželka s bývalým priateľom, ktorých som vyhodil z bytu," bránil sa 41-ročný Ľubomír obžalovaný zo sexuálneho zneužívania malej Dianky. Ide už o v poradí druhý, takmer navlas rovnaký súdny proces, aký už zažil v minulosti. Vtedy bol právoplatne odsúdený za sex so 14-ročným dievčaťom, s ktorým splodil dieťa.

Tentokrát mal zneužívať na ubytovni malé dievčatko. Podľa našich informácií sa od Dianky nechal orálne ukájať a napokon ju aj pohlavne zneužil. Informácie potvrdila aj polícia. Prezradiť ho však mali fotografie, ktoré našiel v Ľubomírovom telefóne Diankin brat.

Sudkyňa mu pohrozila

Tentokrát mu hrozí 16-ročný trest. Žeby však obžalovaný muž prejavoval ľútosť, sa nezdalo. Aspoň z jeho správania. "Vy sa tu, obžalovaný, nesmejte, lebo vás dám vyviesť," upozornila Ľubomíra sudkyňa. Pojednávanie napokon skončilo bez vynesenia rozsudku. Sudkyňa ho odročila na január. O vine muža je však presvedčená aj jeho vlastná matka...

Téme sa ďalej venuje Samuel Migaľ. Spojte sa s ním cez profil na facebooku.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy