Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Súd s pedofilom Ľubomírom (41). Zneužíval Dianku (6)
Zdielať na

Súd s pedofilom Ľubomírom (41). Zneužíval Dianku (6)

Iba 6-ročné dievčatko sa stalo obeťou zvrhlých sexuálnych chúťok 41-ročného Ľubomíra z Bratislavy. Na jednej z ubytovní sa mal recidivista nechať orálne uspokojovať. Podľa policajného obvinenia však neostalo len pri tom a malú Dianku aj znásilnil!

Od kedy na tento nechutný prípad upozornila Televízia JOJ, prešlo už pol roka. V najbližších dňoch by mal spis putovať na súd.

Peklo od januára do apríla

Nepredstaviteľné peklo musela prežiť 6-ročná Dianka, zavretá v izbe so 41-ročným Ľubomírom. Ten sa mal podľa informácií Televízie JOJ nechať od dievčatka orálne ukájať.  A nielen to. Bezbranné dievčatko mal dokonca aj pohlavne zneužiť.  Naše informácie ešte pred časom potvrdila polícia.

Hovorkyňa KR PZ v Bratislave Petra Hrášková a jej vyjadrenie z 20. apríla 2012: "Muž mal od januára tohto roku sexuálne zneužívať maloletú s ktorou žil v spoločnej domácnosti."

Zvrhlosti uchovával v mobile

Stať sa to malo v priestoroch ubytovne. Dianka tam žila spolu so súrodencami a matkou. Tá sa so zvrhlým mužom dala pôvodne dokopy. Ten si ale neskôr vyhliadol dievčatko. Prezradili ho až fotografie, ktoré našiel v jeho mobilnom telefóne Diankin brat. Povedal to známym, ktorí to ohlásili na polícii.

A polícia práve v týchto dňoch vyšetrovanie tohto priam až neuveriteľného prípadu ukončila. Spis má v rukách prokurátor. Policajná hovorkyňa Petra Hrášková: "Vyšetrovateľ spracoval návrh na podanie obžaloby na obvineného muža. Ten predložil prokurátorovi."

Už splodil dieťa so 14-ročnou...

Ak sa ten s návrhom stotožní, v najbližších dňoch by mal Ľubomíra čakať už druhý súdny proces za sexuálne zneužitie dieťaťa. V 90. rokoch totiž splodil dieťa so 14-ročnou dievčinou, za čo bol právoplatne odsúdený a dokonca si za to odpykal trest.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy