Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Otrasné! Takto sa začal príbeh bratislavského pedofila...
Zdielať na

Otrasné! Takto sa začal príbeh bratislavského pedofila...

Pred pol rokom sme vás informovali o otrasnom prípade, ktorý vyšetrovala bratislavská polícia. Štyridsaťjedenročný muž mal v jednej z miestnych ubytovní sexuálne zneužiť iba 9-ročné dievčatko. To sa k obvinenému pedofilovi Ľubomírovi pôvodne chodievalo hrávať. Prípadom by sa čoskoro mal po polícii zaoberať súd, pozrite sa, ako sme vás o kauze doteraz informovali.

Krok číslo 1

Matka sa k Ľubomírovi s 9-ročnou Diankou a ďalšími deťmi pôvodne nasťahovala. Z muža sa však postupne vykľul poriadny sadista. Toto nevinné dievčatko ho muselo orálne uspokojovať. Ani to mu ale nestačilo, mal ju tiež surovo znásilniť. Dianka však nikomu nič nepovedala.

Zvrhlík si ju pritom fotografoval mobilom. A nebyť Diankinho brata, ktorý raz v mobile našiel otrasné fotky, možno dievčatku ubližoval oveľa dlhšie. Chlapec to totiž preposlal známemu. To sa už ale spustila lavína. Zvrhlosti na tejto adrese ukončili až policajti, ktorých privolali susedia. Údajný pedofil skončil vo vyšetrovacej väzbe a vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu sexuálneho zneužívania.

Krok číslo 2

Ako ukázalo ďalšie pátranie, Ľubomír pritom v spomínanom prípade sexuálne neútočil prvýkrát, čo potvrdila matka, s ktorou už dlhé roky nebýva.

Za sex s dievčaťom pod zákonom ho aj odsúdili. Dokonca s ním splodil dieťa, ktoré má dnes 6 rokov. Vtedy vyviazol s dvojročnou podmienku a jej 5-ročným odkladom.  

Krok číslo 3

Matka Ľubomírovho dieťaťa Veronika má teraz 21 rokov. Ked s ním mala pohlavný styk, bola ešte 14-ročným dieťaťom. Narozdiel od Dianky muž Veroniku neznásilnil. Tá s ním vtedy išla dobrovoľne. Ako hovorí, bola mladá a sprostá.

Rozdiel v metóde páchania sexuálnych trestných činov nasvedčuje tomu, že by sa mal podrobiť odbornému vyšetreniu. Kým v prvom prípade s ním išla maloletá obeť dobrovoľne, svoju druhú obeť znásilnil. 41-ročnému pedofilovi za trestný čin sexuálneho zneužívania maloletej hrozí 12-ročné väzenie. A tentoraz natvrdo, lebo ide o druhý zločin.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy