Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexuálny zvrhlík obťažuje chlapcov v Šamoríne!
Zdielať na
Krimi

Sexuálny zvrhlík obťažuje chlapcov v Šamoríne!

Policajti v Šamoríne pátrajú po neznámom, pravdepodobne pedofilovi. Už niekoľko dní sa vraj potuluje mestom a maloletým chlapcom ponúka sex za peniaze. Rodičia majú celkom pochopiteľne strach.

Chlapcom ponúkal peniaze

Žiaka siedmej triedy údajne sledoval muž už v pondelok, keď šiel zo školy. Údajný pedofil bol na aute, podľa všetkého striebornej farby, a po chlapcovi pokrikoval. Za orálny sex mu núkal peniaze.

Na druhý deň sa situácia opakovala. Tentokrát išli dvaja žiaci ôsmej triedy na futbalový tréning, keď ich pravdepodobne zastavil ten istý muž. Chlapci mu mali ukázať svoje prirodzenia. A opäť to nemalo byť zadarmo. Rodičia sú nervózni a deti radšej do školy sprevádzajú.

Po mužovi pátrajú

Polícia začala po údajnom pedofilovi pátrať. "Ihneď ako sme sa dozvedeli o skutku, polícia pripravila tri rozsiahlejšie akcie na odhalenie páchateľa. Žiaľ nepodarilo sa nám ho odhaliť, preto pátranie po ňom pokračuje," povedal trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Pokiaľ uvidíte v Šamoríne muža štíhlej postavy, tmavšej pleti, jazdiaceho na striebornej audine, okamžite kontaktujte políciu na známom čísle 158.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy