Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matka (23) takmer utýrala dcéru (2). Okrem bitky ju prilepila k stene
Zdielať na

Matka (23) takmer utýrala dcéru (2). Okrem bitky ju prilepila k stene

Prípadov týrania detí neustále pribúda a nanešťastie, pribúda tiež rodičov, ktorí ich trestajú čoraz "kreatívnejšie". Taký je aj prípad malého dievčatka. Okrem bitky muselo pretrpieť aj šialený nápad vlastnej matky. Za trest ho prilepila ku stene extra silným lepidlom.

Vytrhané vlasy, poranená hlava

"Je to jednej z najhorších prípadov, keď dieťa prežilo - s akým som sa stretla," hovorí hlavná prokurátorka Carmen White. 23-ročná Elizabeth Escalanová, ktorá má ešte ďalšie štyri deti, dcérku zbila, keď nestihla použiť nočník. Dievčatko hospitalizovali s opuchom mozgu, modrinami po celom tele, stopami po uhryznutí, či kopancoch do genitálií. Ručičky malo rozožraté od lepidla, ktorým ho matka za trest prilepila k stene.

"Tu už nejde len o zneužívanie, ale týranie. Rozsah jej zranení zahŕňal prakticky celé telo, mala vytrhané vlasy, poranenú hlavu. Keď sme ju prijali, neverili sme, že prežije. Je to otrasný prípad," tvrdí lekárka Dr. Amy Barton.

Akoby bola posadnutá

Dievčatko do nemocnice priviezla jej stará mama. Pred súdom svedčila, že jej dcéra nebola v deň incidentu s nočníkom pri zmysloch. "Akoby bola posadnutá. Mala nepríčetný pohľad. Stála predo mnou, ale bola mimo," opisuje babka.

Krkavčej matke hrozí od 5 do 45 rokov za mrežami. Pred súdom vypovedali aj súrodenci dievčatka, ktorí všetko videli na vlastné oči. Súdu prezradili, že ich sestričku matka bila aj opaskom a bandaskou mlieka, až dieťa nestratilo vedomie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy