Polojasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Poprava či náhoda? Chlapec (13) zastrelil chlapčeka (†9)
Zdielať na

Poprava či náhoda? Chlapec (13) zastrelil chlapčeka (†9)

Dieťa zabilo dieťa. Opäť. Francúzskom tak otriasa jedna vražda za druhou. Tentokrát v rukách držalo zbraň len 13-ročné dieťa a strieľalo do len 9-ročného chlapčeka. Na mieste bolo dokonca ďalšie dieťa, ktoré sa spolu s vrahom snažilo zahladiť stopy...

Zabíjali deti

13-ročný chlapec podľa vyšetrovateľov pristúpil v stredu podvečer k dieťaťu a z doposiaľ neznámych dôvodov naňho vystrelil automatickou zbraňou ráže 22 milimetrov. Privolaní záchranári sa snažili ešte dieťa oživiť, no márne.

Táto nepochopiteľná vražda sa stala na juhu krajiny v mestečku Mende. Ide v poradí už o tretiu chladnokrvnú vraždu. Minulý týždeň krajinou otriasol prípad dvoch mladíkov vo veku 15 a 17 rokov, ktorí zase na západe Francúzska zastrelili dvoma guľkami do hlavy kamaráta a spálili jeho telo v lese. Chlapci doteraz žiadne problémy so zákonom nemali a vyšetrovateľom vysvetlili, že ich chcel kamarát udať za lúpež.

K vraždám došlo po prípade v Toulouse

Obom chlapcom teraz hrozí až 20-ročné väzenie. Tieto šokujúce činy mladistvých a neplnoletých sa udiali po tom, čo mladý Francúz v mene teroristickej siete al-Káida zastrelil sedem osôv vrátane troch malých detí... Viac si o tomto prípade prečítajte TU.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy