Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pri Pribyline havarovala partia mladíkov, jeden zomrel
Zdielať na

Pri Pribyline havarovala partia mladíkov, jeden zomrel

PRIBYLINA / V sobotu nad ránom havarovala neďaleko Pribyliny (okres Liptovský Mikuláš) partia mladíkov. Išli z chaty, kde mali podľa informácií televízie JOJ stretávku zo strednej školy.

Na ceste z Račkovej doliny z dosiaľ presne nezistených príčin narazili s terénnym Mitsubishi do elektrického stĺpa. V aute boli štyria mladíci, 22-ročný mladík z okresu Čadca zostal po nehode zakliesnený pod autom. Záchranári mu už nedokázali pomôcť. 

"Po nehode zostal pod vozidlom zakliesnený 22-ročný muž, ktorý žiaľ vážnym zraneniam na mieste podľahol," informuje hovorkyňa žilinskej polície Jana Balogová.

Kým záchranári a hasiči na mieste ošetrovali zranených, k nehode smeroval regionálny novinár. "Bolo to asi 200-300 metrov od dopravnej nehody, z kríkov mi vyšiel človek, na hlave mal veľkú ranu, ktorá mu krvácala, keď som sa ho spýtal, čo sa stalo, povedal že mali nehodu a zháňa pomoc," opisuje novinár Richard Šopor. Išlo o 22-ročného Púchovčana, majiteľa havarovaného auta.

Dvadsaťtriročný mladík z Ružomberka utrpel ťažké zranenia a ďalší dvaja mladíci vo veku 22 a 23 rokov vyviazli predbežne s ľahkými zraneniami. Presné okolnosti nehody vyšetruje polícia. 

Zatiaľ nie je jasné, kto v osudný okamih sedel za volantom. Mladíci boli v Račkovej doline na chate, mali tu stretávku zo strednej školy. Na miesto nešťastia prišli aj ďalší ich kamaráti. Povedali, že spali a vôbec netušia, kam mohla štvorica nad ránom ísť. 

Zdielať na

Súvisiace články