Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Trnave sa ulicou šíril zápach. Našli v šachte mŕtveho muža
Zdielať na

V Trnave sa ulicou šíril zápach. Našli v šachte mŕtveho muža

TRNAVA / Trnavou sa šíril neznesiteľný zápach. Policajti a hasiči nakoniec zistili, že vychádza zo šachty z dvora jedného z domov. Našli tam mŕtveho muža.

Hnilobný zápach sa šíril po ulici Andreja Žarnova a to len kúsok od budovy Krajského policajného riaditeľstva, takže policajti boli na mieste okamžite. "Bolo tu plno policajtov, a reku čo sa stalo a povedali, že našli mŕtvolu v kanály v tejto bráne," hovorí obyvateľ sídliska.

Podľa obyvateľov sa mal ulicou šíriť neznesiteľný zápach a tak rýchlo privolali hasičov. Tí následne našli vo vodovodnej šachte telo. Zápach necítili len okoloidúci ľudia, či zamestnanci rôznych podnikov, ale aj obyvatelia bytov.

"Poklop bol zatvorený, lebo tam ľudia chodia dovnútra. Hore tuším v dvoch miestnostiach niekto býva. Ľudia boli hore, nedalo sa prejsť lebo taký smrad išiel," opisuje hovorí obyvateľ sídliska. Policajti miesto vo dvore obytného domu zabezpečili a hasiči ho s pomocou dýchacích prístrojov vytiahli von. Mužské telo, ktoré bolo už v značnom štádiu rozkladu ležalo v šachte o veľkosti 70 x 70 centimetrov v asi jeden a pol metrovej hĺbke. Pravdepodobne tam bolo dlhšiu dobu. Polícia teraz pátra po jeho totožnosti.

"V súvislosti s nálezom mŕtveho muža polícia začala trestno stíhanie pre usmrtenie," povedala hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová. Keďže je vyšetrovanie na začiatku, zatiaľ sa nevie, ako sa muž do šachty dostal. Presnú príčinu jeho smrti určí nariadená pitva.

Zápach sa šíri mestami takmer pravidelne, v tomto prípade nevedno, odkiaľ sa šíril:

Súvisiace články