Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smrť 40-ročnej ženy z Veľkého Medera je záhadou
Zdielať na

Smrť 40-ročnej ženy z Veľkého Medera je záhadou

VEĽKÝ MEDER / Smrť 40-ročnej ženy vo Veľkom Mederi vyšetruje polícia. Bez známok života ju našiel v utorok popoludní jej manžel. Okolnosti, za ktorých žena prišla o život, sú predmetom vyšetrovania. Reportáž v článku nie je vhodná pre maloletých divákov.

Po 16:00 hodine popoludní sa do domu vo Veľkom Mederi vrátili otec s dcérou. Keď vošli do garáže, naskytol sa im desivý pohľad, 40-ročná manželka a mama visela na garážovej bráne. Podľa polície mala zviazané ruky aj nohy a ústa mala prelepené páskou, na hlave mala igelitovú tašku. Smrť podľa predbežných informácií pravdepodobne nastala ešte v predpoludňajších hodinách. 

Polícia dokumentovala miesto do neskorého večera. "V súvislosti s úmrtím 40-ročnej ženy vo Veľkom Mederi vykonala polícia prvotné úkony na mieste činu," uviedla policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Po 20:00 prišiel na miesto aj súdny lekár. Okolie domu prehľadal aj policajný pes. Bola matkou dvoch detí.

Pracovala ako predavačka, nedávno si s mužom otvorili vlastnú kaviareň. V utorok mala v práci voľno, preto ju kolegovia nezháňali. "Príjemná bola, veľmi príjemná žena. Vždy sa usmievala, vždy keď vychádzala s autom, vždy mi kývala," hovorí prekvapená suseda. Čo predchádzalo rodinnej tragédii je predmetom vyšetrovania. Polícia zatiaľ nevylúčila ani možnosť, že by si život vzala sama. Viac svetla do prípadu prinesie pravdepodobne až nariadená súdna pitva. 

Súvisiace články