Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po nezvestnej matke dvoch detí polícia stále pátra
Zdielať na
Trnava

Po nezvestnej matke dvoch detí polícia stále pátra

HLOHOVEC / Pátranie po 34-ročnej Andrei Vlčekovej z Hlohovca stále trvá. Bývalého manžela, ktorý mal byť podľa polície hlavným podozrivým z jej únosu, zadržalo elitné komando. Polícia pátra po ďalšom vozidle, ktoré by malo s únosom súvisieť.

Miroslava Vlčeka zadržalo elitné policajné komando v sobotu nad ránom na Orave v katastri obce Vitanová. Ukrýval si v jednom z motorestov, ktorý mal patriť jeho známemu. Unesená Andrea s ním ale nebola. 

Prebehli razie

Zadržaniu predchádzala piatková razia kukláčov na viacerých miestach v Hlohovci a vo Veľkých Ripňanoch. Policajti vtedy prehľadávali domy a nehnuteľnosti, ktoré patrili bývalým manželom. Po nezvestnej Andrey Vlčekovej je teda stále vyhlásené pátranie. 

V prípade sa objavila nová informácia. Okrem toho, že policajti pátrali po červenom Peugeote, ktoré v deň únosu v popoludňajších hodinách našli a zaistili u garáži rodinného domu Miroslavových rodičov, stále hľadajú aj striebornú škodu Superb.

Pátrajú aj po Fabii

No pátrajú aj po žltej Škode Fabia Kombi, ktorá sa pohybovala v meste Hlohovec po trase Dolné Trhovište v smere na sever Slovenska, Tvrdošín, Vitanová, Hladovka. Toto vozidlo s ukradnutými evidenčnými číslami iného vozidla totiž bolo pravdepodobne vo vzťahu aj s hľadanou Škodou Superb. Polícia preto prosí prípadných svedkov, ak vedia akékoľvek informácie, aby to ohlásili.

Štyridsaťšesťročný Miroslav Vlček, ktorý sa pred nedávnom vrátil s takmer trojročnej väzby na kauciu, počas ktorej mu jeho už terajšia exmanželka Andrea mala rozpredať takmer všetok majetok, po zadržaní vraj nechcel vypovedať a zároveň odmietal, že by mal s únosom svojej exmanželky niečo spoločné. Stále teda zostáva otázka, kde 34-ročná Andrea je. Miroslav je v súčastnosti v policajnej cele. Odtiaľ pôjde pred sudcu Okresného súdu v Trnave.  

Súvisiace články