Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragická čelná zrážka. Jeden mladík zomrel, dvaja bojujú o život
Zdielať na

Tragická čelná zrážka. Jeden mladík zomrel, dvaja bojujú o život

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Tragická dopravná nehoda sa stala na ceste medzi Novým Mestom nad Váhom a obcou Moravské Lieskové. Čelne sa tam zrazili dve autá, v ktorých sa viezli mladí ľudia. Bilancia je hrozivá. Jedna osoba zomrela na mieste, ďalšie dve bojujú o život v nemocnici.

K čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel došlo na rovnej ceste za Novým Mestom nad Váhom v smere k českým hraniciam. Podľa polície vodička striebornej Toyoty zo zatiaľ nezistených príčin prešla náhle do protismeru. Nasledoval silný náraz s oprotijazdiacim Peugeotom.

V autách sa viezlo spolu päť mladých ľudí. Najhoršie dopadla trojčlenná posádka Toyoty. Všetkých troch museli z vraku vyslobodiť hasiči z Nového Mesta nad Váhom. Jeden mladík už nejavil známky života. Ani po desiatkách minút oživovania sa ho nepodarilo zachrániť a na mieste zraneniam podľahol. Našli u neho podozrivý kryštalický materiál a zelenú sušinu. Vodička spolu s ďalším mladíkom boli v ťažkom stave prevezení do nemocnice. Vodič Peugotu vyviazol akoby zázrakom bez škrabanca, jeho priateľka utrpela niekoľko zlomenín.

V prípade tejto tragickej nehody môžeme povedať, že o všetkom rozhodli bezpečnostné pásy. Ani jeden z troch mladých ľudí v Toyote priputaný nebol. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje, začaté je trestné stíhanie pre usmrtenie a ublíženie na zdraví. V prípade nájdeného podozrivého materiálu je začaté trestné stíhanie vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držanie a obchodovanie s nimi.

V stredu sa stala hromadná dopravná nehoda pri Spišskej Novej Vsi:

Súvisiace články