Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Závislý Michal kradol bicykle v Trenčíne, polícia pátra po majiteľoch
Zdielať na

Závislý Michal kradol bicykle v Trenčíne, polícia pátra po majiteľoch

TRENČÍN / Trenčianskym policajtom sa podarilo zlodeja bicyklov dolapiť. Teraz majú ale iný problém. Musia pátrať po majiteľoch bicyklov.

Tridsaťjedenročný Michal z Trenčína skončil na ulici, kam ho dohnala drogová závislosť. Na každodennú dávku si zarábal krádežami a zameriaval sa najmä na bicykle.

Pri jednom jeho záťahu ho ale chytili policajti. Mladík priznal, že s bicyklom mal namierené do záložne. Následne padlo ešte jedno jeho priznanie.

"Michal uviedol, že odcudzil ďalších päť bicyklov na rôznych miestach mesta Trenčín a v jeho okolí," uviedla trenčianska krajská hovorkyňa Elena Antalová.

Päť ukradnutých bicyklov putovalo zo záložne na policajnú stanicu. Nastal ale problém. Od drog zavislý zlodej si totiž nedokázal spomenúť ani na to, na ktorých miestach bicykle ukradol a už vôbec nie komu. Polícia preto aktuálne pátra po majiteľoch.

"Žiadame majiteľov uvedených bicyklov, aby kontaktovali políciu a bicykle im budú vrátené," informovala hovorkyňa.

Trenčianski policajti zároveň pátrajú aj po ďalšom dosiaľ nestotožnenom zlodejovi bicyklov. Toho sa podarilo nasnímať na bezpečnostné kamery na námestí v centre mesta.

Zdielať na

Súvisiace články