Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rodine so šiestimi deťmi zhorel v noci dom rovno pred očami
Zdielať na

Rodine so šiestimi deťmi zhorel v noci dom rovno pred očami

RADVAŇ NAD LABORCOM / Rodine so šiestimi deťmi zhorel v noci dom rovno pred očami. Miestni hovoria, že plamene siahali do výšky niekoľkých metrov. V čase požiaru bol vo vnútri aj malý psík, ktorý nestihol ujsť. Rodinu prichýlili susedia.

Horieť začalo okolo jednej v noci. Keď na miesto dorazili hasiči, plamene siahali podľa obyvateľov domu do výšky niekoľkých metrov. "S deťmi sme utekali von," opisuje Ružena. "Jednotka OR HAZZ v Humennom bola privolaná k požiaru rodinného domu v obci Radvaň nad Laborcom. Pri požiari zasahovalo spolu 11 príslušníkov," informuje hovorca HaZZ Humenné Marek Pavlov.

"My sme v tom strachu nevedeli, čo robiť. Hrnce sme brali, vedrá sme brali a hádzali sme vodu na dom, ale už sa nedalo zachrániť vôbec," hovoria obyvatelia domu. V čase, keď dom začal horieť, boli v izbe aj šesť detí. Najmladšiu 5-ročnú Vanesu vyniesol na rukách jej starší brat. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania. Rodina prišla nielen o nábytok a oblečenie ale aj o zvieratá. Z horiaceho domu nestihol ujsť ani malý psík.

Rodičov s deťmi prichýlili susedia. Obávajú sa, že bez pomoci iných strechu nad hlavou tak skoro mať nebudú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy