Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tragická nehoda na ceste pri Jelšovciach. Dvadsaťročný mladík nemal šancu na prežitie
Zdielať na

Tragická nehoda na ceste pri Jelšovciach. Dvadsaťročný mladík nemal šancu na prežitie

JELŠOVCE / Dvadsaťročný mladík prišiel o život pri tragickej zrážke. Nehoda sa stala včera na ceste pri Jelšovciach. Vodič s autom vrazil do stromu a nemal žiadnu šancu na prežitie.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. Dvadsať ročný vodič išiel z obce Výčapy Opatovce smerom na Jelšovce. Nezvládol však riadenie a z ničoho nič zišiel z cesty. S autom vrazil do tohto stromu. Svedkovia sa mladíkovi snažili pomôcť a na miesto prišli aj všetky záchranárske zložky. Zrážku však neprežil. Po čelnom náraze do stromu auto odrazilo a skončilo v poli. Z vozidla vyletel aj motor. Mladík zostal vo vnútri zakliesnený."Hasiči vodiča vyslobodili pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia," povedal hovorca hasičského zboru Nitra Michal Varga.


Policajti na mieste dokumentovali nehodu asi dve hodiny a cestu museli aj uzatvoriť. Zisťujú aj to prečo mladík plynule zišiel v rovnom úseku z cesty. Auto zostalo totálne zdemolované. Na aute urobili hasiči protipožiarne opatrenia, škoda na vozidle je podľa polície asi 1500 eur.

Podľa našich informácií nebohý mladík riadil auto, ktoré patrilo otcovi. Pochádzal z obce Lehota. Obhliadajúci lekár nariadil  pitvu.Alkohol sme nezistili, začali sme stíhanie. "Na mieste bol aj znalec z odboru dopravy. Okolnosti zrážky polícia vyšetruje," dodala hovorkyňa polície.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy