Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skutočný príbeh zo Silvestra. Mladík prespal u cudzích ľudí
Zdielať na

Skutočný príbeh zo Silvestra. Mladík prespal u cudzích ľudí

BRATISLAVA / Dvadsaťdvaročný Bratislavčan oslavoval príchod Nového roku na chate v okrese Levice. Ešte o polnoci si s partiou pripil a potom sa jeho stopa stratila. Bol opitý a v neznámom prostredí levických lúk a lesov stratený.

O piatej ráno na Nový rok mali dôchodcovia z neďalekého domu nevšedný budíček. Zaklopal im na dvere tento mladík. Starká si myslela, že sa domov vrátil jej vnuk. Preto sa hneď mladíka opýtala po mene, či je to on. "Neveríte, že opitý mladík sa volá rovnako ako jej vnuk? Verte. Je to tak," píše na sociálnej sieti polícia SR.

Keď mladík započul svoje meno z úst neznámej starkej, alkohol ho asi dvojnásobne utvrdil v tom, že je v dome vítaný. Starká už videla, že to nie jej vnuk, no mladík sa dnu pretlačil. A išiel spať.

Starkí sa nevítanej návštevy nevedeli zbaviť a tak zavolali políciu. Mladík vytriezvel v policajnej cele. Na nič z noci si nepamätal. Veľmi sa hanbil. Dôchodcom sa osobne ospravedlnil.

"Dvadsaťdvaročný mladík na polícii, kde celé svoje konanie oľutoval, vysvetľoval aj to, že sa svojim kamarátom stratil a dôsledkom vypitého alkoholu si pomýlil dom," informuje hovorkyňa polície Božena Bruchterová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy