Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri nákupnom centre v Nitre zastavili kukláči auto s mladou vodičkou
Zdielať na

Pri nákupnom centre v Nitre zastavili kukláči auto s mladou vodičkou

NITRA / V Nitre pri nákupnom centre zasahovali policajti a kukláči. Priamo na križovatke zastavili a obkľúčili osobné auto. S putami na rukách skončila 34-ročná žena. Kriminalisti takýmto spôsobom klepli po prstoch drogovej dílerke.

V blízkosti cesty sedeli v autách pripravení policajti a kukláči. Zasiahli vo  chvíli, keď sa ku križovatke priblížilo čierne osobné auto a na semafore zasvietila červená. 

Vodičku policajti vytiahli z auta a spútali. Podľa ľudí, ktorí všetko videli, vo vozidle sedela sama. Policajti postupne prehľadávali vozidlo, na pomoc prišiel aj psovod s vycvičeným psom. Na mieste bol aj technik, ktorý v aute zaisťoval stopy.

Následne 34-ročnú ženu, ktorá sa maskovala kapucňou, naložili do auta a odviezli na políciu. Zadržaná žena mala predávať drogy. Kriminalsti išli takpovediac na istotu. Podľa svedkov totiž zadržali nielen dílerku, ale v aute našli aj drogy.   

"Zásah prebehol v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Žena,strávila noc v policajnej cele. "Momentálne prebiehajú procesné úkony, a preto nie je možné poskytovať podrobnejšie informácie," doplnila Čuháková.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy