Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Štyria ľudia, vrátane detí, sa zranili pri nehodách pod sídliskom KVP v Košiciach
Zdielať na

Štyria ľudia, vrátane detí, sa zranili pri nehodách pod sídliskom KVP v Košiciach

KOŠICE / Štyria ľudia, vrátane detí, sa zranili pri nehodách pod sídliskom KVP v Košiciach, ktoré sa stali v utorok podvečer. Najskôr vodič Renaultu po šmyku skončil s prevráteným autom na strechu v priekope. Už o päť minút sa o niekoľko metrov ďalej čelne zrazili dve vozidlá.

V priebehu niekoľkých minút došlo takmer na rovnakom mieste k dvom rôznym nehodám. Štyria ľudia skončili v nemocnici. Vodič Renaultu vyšiel z prevráteného auta po svojich a bez zranení. Oveľa vážnejšia nehoda sa stala o niekoľko metrov ďalej.

"Tridsaťjedenročný vodič pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s osobným motorovým vozidlom Škoda Fabia," informuje hovorkyňa košickej polície Lenka Ivanová.

"V Škodovke sa nachádzala žena aj s dvomi maloletými deťmi, všetci boli zranení," hovorí veliteľ zásahu Marek Majerský. Obe autá zostali po čelnej zrážke totálne zdemolované. Tridsaťdeväťročná matka, a jej 8 a 9-ročné deti, ktoré sedeli vzadu pripútané v autosedačkách, skončili v nemocnici. Rovnako aj vodič Mazdy, ktorý podľa polície nehodu spôsobil. Obaja vodiči, aj jedno z detí, utrpeli ťažké zranenia.

"Tri osoby v našej nemocnici podstúpili v našej nemocnici rozličné operácie dolných končatín a ostávajú naďalej hospitalizované, všetky sú v stabilizovanom stave," povedala hovorkyňa nemocnice Ivana Stašková. "Dychová skúška bola u vodiča negatívna, vodičke bola odobratá krv," dodáva Ivanová.

Cestu pre nehodu úplne uzavreli. Presné okolnosti policajti vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy