Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Luxusné auto sa hralo na električku
Zdielať na

VIDEO: Luxusné auto sa hralo na električku

KOŠICE / Metropola východu má o ďalšiu bizarnosť viac. V piatok ráno sa na Facebooku polície objavilo video, na ktorom je vidieť auto idúce po koľajniciach električky.

"Zrazu sme zbadali BMW prechádzať cez koľaje, tam kde je tá tráva v Košiciach teraz nová a trošku nás to zarazilo , že prečo tam človek chodí s autom a celé to zničí," opisuje autor videa.

Hoci vodič ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, nespôsobil žiadnu dopravnú nehodu. Jeho bezohľadnou jazdou sa už zaoberá aj polícia. "Konaním tohto vodiča sa už zaoberá príslušný dopravný inšpektorát. Nateraz môžeme potvrdiť, že vodič porušil ustanovenia zákona o cestnej premávke o jazde v mimoriadnych prípadoch," informuje hovorkyňa košickej polície Jana Mesárová.

Za tento priestupok je možné vodičovi uložiť pokutu vo výške od 50 do 100 eur. Okrem toho bude musieť zaplatiť aj spôsobenú škodu, ak si ju správca uplatní. "Je to zároveň prejav obrovskej neúcty k hodnotám, ktoré tu nie sú len pre súčasnú generáciu Košičanov, ale aj pre tie nasledujúce, pretože tieto trate boli zrekonštruované za desiatky miliónov eur," dodáva Jozef Marko z magistrátu mesta Košice. 

​​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy