Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vážnu nehodu pri Galante neprežila 19-ročná vodička
Zdielať na

Vážnu nehodu pri Galante neprežila 19-ročná vodička

DOLNÉ SALIBY / Hasiči zasahovali pri vážnej dopravnej nehode v okrese Galanta. Auto po nehode narazilo do stromu a skončilo v priekope. Vo vozidle boli v čase nehody štyri osoby.

K dopravnej nehode jedného vozidla došlo pred Dolnými Salibami v okrese Galanta. Vodička pravdepodobne nezvládla ľavotočivú zákrutu, vyletela z cesty, narazila do stromu a s autom skončila v priekope pri ceste. "Jednotka pri príchode zistila, že auto sa nachádza v priekope, v aute sa nachádzali tri osoby, z toho dve boli zranené pri vedomí. Pri vyslobodzovaní sme museli použiť vyslobodzovacie náradie a odstrániť dvere na vozidle," uviedol hasič z Galanty Erik Nagy.

Zraneniam 19-ročná Júlia podľahla. Na miesto priletel aj záchranársky vrtuľník pre 17-ročnú ťažko zranenú spolujazdkyňu. Dvoch zranených mužov, štyridsiatnikov, previezli sanitky do nemocníc v Galante a Nových Zámkoch. 

Cesta do Galanty, ktorá je súčasťou hlavného ťahu na hraničný priechod v Medveďove, bola uzavretá viac ako 4 hodiny. Hasiči museli auto vytiahnuť z priekopy potoka na cestu. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody zatiaľ nie sú známe. "Polícia upozorňuje najmä mladých vodičov, aby dodržiavali predpisy, jazdili opatrne a sústredene," povedala policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Za posledný týždeň došlo k veľkému množstvu tragických nehôd. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy