Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážna nehoda v Bratislave, kamionista narazil do stromu
Zdielať na

Vážna nehoda v Bratislave, kamionista narazil do stromu

BRATISLAVA / V bratislavskej Petržalke sa v piatok poobede stala vážna dopravná nehoda. Pri Kopčanoch havaroval kamión, ktorý skončil v strome. Podľa informácii TV JOJ zo začiatku nebol schopný komunikovať.

Nehoda sa stala na Kopčianskej ulici v Petržalke. Vodič bol práve na ceste z neďalekej firmy. Nehoda sa stala okolo pol druhej popoludní v lokalite, kde sídlia rôzne priemyselné haly. Prevažne rovnou cestou tak denne prechádza viacero kamiónov. Z dosiaľ neznámych príčin zmenil smer a náhle vrazil do stromu. Pri nehode museli zasahovať hasiči. Na mieste boli všetky záchranné zložky a pomáhali s vyprosťovaním vodiča. 

Pri nehode muž utrpel zranenie hlavy a bol prevezený do nemocnice. "Po príchode na miesto udalosti sme zistili, že vodič je dezorientovaný v nejakom šoku, pravdepodobne nejaký záchvat. Podarilo sa nám ho vybrať z vozidla," opísal situáciu veliteľ zásahu Peter Petrovič. Podľa informácií Televízie JOJ muž po príchode hasičov nekomunikoval. Potom ako ho vybrali z kamiónu, ho na nosidlách premiestnili do záchranky a poskytli mu prvú pomoc. "Na miesto nehody sme vyslali záchranárov. Tí ošetrili muža s úrazom hlavy a transportovali ho do jednej z bratislavských nemocníc," povedala hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. 

​Cesta bola aj napriek nehode voľne prejazdná. Polícia miesto nehody dokumentovala. Vidieť sme mohli aj súčinnosť zástupcu neďalekej firmy, z ktorej kamionista smeroval. V tom čase už bol na ceste aj zástupca nitrianskej dopravnej spoločnosti. "Bližšie okolnosti tohto prípadu sú predmetom ďalšieho objasňovania," vysvetlila ďalší priebeh hovorkyňa KR PZ BRATISLAVA Veronika Martiniaková. 
 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy