Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svet krásy a zdravia: V Bratislave začal veľtrh Interbeauty, na svoje si tam prídu aj muži
Zdielať na

Svet krásy a zdravia: V Bratislave začal veľtrh Interbeauty, na svoje si tam prídu aj muži

BRATISLAVA / Aj kozmetika kráča s dobou. V tejto oblasti sa neuveriteľnou rýchlosťou objavujú novinky a inovácie. Tie najnovšie v týchto dňoch predstavujú výrobcovia z celého sveta v Bratislave. S pripomenutím, že krása je úzko spätá so zdravím i vnútorným pocitom.

Súčasťou veľtrhu sú nie len produkty ale aj bohatý program."Návštevníci Interbeauty môžu až do soboty nájsť v Inchebe 200 vystavovateľov zo 6 krajín, ktorí tu predvádzajú svoje portfólio, svoju ponuku," vyjadrila sa hovorkyňa Incheby Martina Macková.

Časy keď krása bola výsadou iba žien je dávno preč. Dnešný muži by vám napríklad o úprave brade vedeli rozprávať celé hodiny. Chlapov ale zaujímajú aj všetky novinky zo sveta krásy a zdravia. Dôkazom toho je aj sobotňajšia súťaž barberov. "Okrem toho sú vítané aj dámy, ktoré sa tu môžu stretnúť so známymi dámami zo sociálnych sietí. Tie tu budú predvádzať beauty tipy a triky ako sa nalíčiť, ako na zdravú a žiarivú pleť. Hovoriť budú aj o tom, ako napríklad vytvoriť prirodzené pehy, ktoré sú veľmi in. Toto všetko ale aj oveľa viac čaká na dámy na veľtrhu," dodala Macková. 

Či muži aj hojnejšie chodia na veľtrhy krásy, tak také štatistiky zatiaľ vraj nie sú. Isté je, že aj oni, rovnako ako ženy sa musia vedieť zorientovať v širokej ponuke. Nie je žiadnym tajomstvom ani to, že dnes sa ľudia vracajú aj k tomu, aby si kozmetiku či vôňu vyrábali doma samy. Teda tam, kde sa jej história kedysi začala.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy