Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia na ceste: Vodič autobusu zrazil ženu, ktorá ležala na vozovke
Zdielať na

Tragédia na ceste: Vodič autobusu zrazil ženu, ktorá ležala na vozovke

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / V obci Brunovce neďaleko Nového Mesta nad Váhom došlo v stredu večer k tragickej nehode. Policajti vyšetrujú mimoriadne krutú, no najmä zbytočnú smrť 58-ročnej ženy. V tmavom oblečení, bez reflexných prvkov z doposiaľ nezistených príčin ležala na ceste v pravom jazdnom pruhu.

Len niekoľko metrov za dedinou sa vozidlo náhle zatriaslo a vodič ihneď šliapol na brzdy. Uvedomil si, že práve prešiel po ležiacom človeku. "Žena z doposiaľ nezistených príčin ležala na ceste v pravom jazdnom pruhu, k dopravnej nehode malo dôjsť tak, že vodič autobusu do nej narazil," vyjadril sa Pavol Kudlička, hovorca polície. 

Žena bol oblečená celá v čiernom a na sebe nemala žiadny reflexný prvok. Tu na tomto mieste ležala v úplnej tme na neosvetlenej ceste. Šofér autobusu si ju všimol až keď už bolo neskoro. "Žena utrpela pri zrážke s vozidlom viaceré poranenia celého tela, takzvanú polytraumu- záchranári ju po ošetrení previezli do nemocnice- počas prevozu musela byť uvedená do umelého spánku," informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová.  

 "Pri dopravnej nehode neznáma chodkyňa utrpela ťažké zranenia, ktorým v nemocnici podľahla. Vodič autobusu bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," informovala polícia.  

Nebohá žena nemala pri sebe žiadne doklady totožnosti. Policajti vyšetrovaním zistili, že ide o 58-ročnú obyvateľku obce Považany, ktorá je vzdialená 5 kilometrov od miesta tragédie. Podľa informácii zdroja TV JOJ sa žena mala večer sama vracať pešo z oslavy. Za akých okolností sa ocitla na zemi v strede cesty, doposiaľ jasné nie je. 

Pozrite si reportáž o kurióznej nehode autobusu. Na zastávke zrazil človeka, za volantom autobusu ale nikto nesedel: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy