Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pozor, dopravné obmedzenia na D1
Zdielať na

Pozor, dopravné obmedzenia na D1

BRATISLAVA, TRNAVA / Polícia informuje motoristov, že v termíne od 11.08.2018 (od 12,00 h.) do 24.08.2018 (do 12,00 h.) budú na diaľnici D1 v úseku Bratislava - Trnava v km cca 17,000 – 19,000 prebiehať stavebné práce z dôvodu výstavby križovatky Triblavina. V prípade zrážok alebo iného nepriaznivého počasia, sa termín ukončenia prác môže presunúť na ďalšie nasledujúce dni.

Z hľadiska organizácie dopravy počas výstavby bude premávka obmedzovaná priebežným znižovaním počtu jazdných pruhov a znížením najvyššej dovolenej rýchlosti v obidvoch smeroch.

Po ukončení stavebných prác bude diaľnica opäť prejazdná v troch jazdných pruhoch v každom smere avšak v zúžených jazdných pruhoch až do 1. 11. 2018.

"V prípade vysokých teplôt odporúčame vodičom a spolujazdcom mať pri sebe zásobu tekutín na zabezpečenie pitného režimu, najmä ak by došlo k dlhšiemu časovému zdržaniu pri prejazde týmto úsekom. Polícia bude samozrejme celú situáciu monitorovať a v prípade potreby prijme potrebné opatrenia," píše na sociálnej sieti polícia SR.

Upozorňujeme vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom dbali na zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy