Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Bratislave sa zrazili dva autobusy, výsledkom sú štyria zranení
Zdielať na

V Bratislave sa zrazili dva autobusy, výsledkom sú štyria zranení

BRATISLAVA / Rannú špičku v Bratislave skomplikovala nehoda dvoch autobusov mestskej hromadnej dopravy, ktoré boli v tom čase plné ľudí. Viacerí z nich sa pri nehode zranili.

K dopravnej nehode dvoch autobusov mestskej hromadnej dopravy došlo v utorok v ranných hodinách na Dolnozemskej ceste v smere do centra mesta. V čase dopravnej špičky pár minút pred pól siedmou ráno autobus mestskej hromadnej dopravy číslo 87 viezol cestujúcich z Petržalky v smere do centra Bratislavy . Autobus prichádzal na zastávku pred ekonomickou univerzitou. V tom čase na nej stál aj autobus s číslom 98. Na miesto bleskovo dorazili záchranári.

Autobus, ktorý prichádzal do zastávky narazil do pred ním stojaceho autobusu. Ľahko sa zranili traja cestujúci a vodič. Nehoda je v štádiu riešenia. Po zrážke zostali autobusy nepojazdné a museli ich z cesty odtiahnuť. Viac bol zdemolovaný autobus, ktorý prichádzal na zástavku. Jeho predná časť bola úplne zničená. Pravdepodobne sa pod nehodu podpísalo zlé počasie. Podľa ľudí, ktorí nehodu videli bola cesta neposypaná a zľadovateľá.

"Požitie alkoholických nápojov vykonaná dychová skúška u vodičov autobusov nepreukázala. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 30.000,- €.
Okolnosti a príčiny tejto dopravnej nehody sú v súčasnej dobe predmetom preverovania," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Bratislava Veronika Slamková. 

Pri obci Tomaľa sa prevrátil autobus. Zranených bolo niekoľko ľudí. Pozrite si reportáž. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy