Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia v Pezinku. V parku našli dobodané telo
Zdielať na

Tragédia v Pezinku. V parku našli dobodané telo

PEZINOK / V utorok ráno dostali policajti hlásenie o nájdenom tele v parku v Pezinku. Telo našli pred štvrtou hodinou ráno v priestoroch bývalého športového klubu. Podľa obyvateľov bol muž bezdomovec a už dlhšiu dobu sa podľa nich pohyboval v centre mesta.

Podľa informácii televízie JOJ bolo telo muža dobodané, má ísť o 36-ročného Branislava F. Informáciu o náleze tela oznámili o 3:56 nadránom. Na mieste sa nachádzali všetky záchranné zložky. "Oznámenie hliadka policajného zboru preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. Telo muža sa nachádzalo v priestoroch bývalej šatne. Na tele muža sa nachádzali viaceré bodné poranenia. Pre zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Miesto, kde bolo telo muža nájdené bol bývalý hádzanársky klub. Policajti hľadali vražednú zbraň. Hasiči na miesto priniesli rebríky a prehľadávali aj strechu. Telo našli v jednej zo šatní, priestor je dlhodobo opustený. Prebývali v ňom aj bezdomovci. 

"V súčasnosti polícia vykonáva všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ KR PZ v Bratislave trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," informovala policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

"Ďalšie okolnosti tohto skutku sú v týchto chvíľach naďalej predmetom intenzívneho vyšetrovania. Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Ako náhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," dodala Slamková.

Televízii JOJ sa podarilo zistiť, že muž mal v minulosti niekoľkokrát problémy so zákonom. Jedným z nich je bombový poplach v bratislavskom Auparku. 22. októbra 2013 zatelefonoval Branislav z mobilu na tiesňovú linku 112, že v priestoroch nákupného centra je bomba. V marci 2014 mú súd vymeral ročný trest.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy