Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nehoda v Podunajských Biskupiciach. Dvaja mŕtvi
Zdielať na

Nehoda v Podunajských Biskupiciach. Dvaja mŕtvi

BRATISLAVA / V utorok sa v bratislavských Podunajských Biskupiciach stala tragická dopravná nehoda. Polícia informuje o dvoch mŕtvych.

Auto na rovnom úseku zatiaľ z nezistených príčin zišlo z cesty a preletelo cez oplotenie do priekopy. V nej ho po niekoľkých metroch zastavili až stromy.

Náraz bol taký silný, že auto zostalo úplne zdemolované. Vo vozidle sa nachádzali dvaja mladí ľudia. Jeden muž, ktorý auto šoféroval a jedna žena. Obaja na mieste zomreli. Podľa informácií TV JOJ sa nehoda stala v noci a zdemolované auto si všimli až smetiari v ranných hodinách, ktorí zalarmovali záchranárov.

"Dnes v ranných hodinách sme prijali oznámenie o dopravnej nehode, ku ktorej došlo na Lieskovskej ceste v Mestskej časti Bratislava – Podunajské Biskupice. Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody sa v osobnom motorovom vozidle zn. Hyundai Coupé nachádzajú dve osoby bez známok života – muž na mieste vodiča a žena na mieste spolujazdca. Na mieste sa v nachádzajú všetky záchranné zložky. Všetky okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Totožnosť nebohých policajti v súčasnosti zisťujú," uviedla hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková. 

Policajti zistili totožnosť usmrtenej, je ňou 20-ročná žena z Bratislavy. Totožnosť usmrteného muža doposiaľ potvrdená nebola. Vyšetrovateľ nehody začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Polícia dokumentovala celý priebeh nehody niekoľko hodín. Na miesto okrem vyšetrovateľa prišiel aj psovod so psom, ktorý miesto prehľadal. Či na mieste našli aj zakázané látky zatiaľ polícia neinformovala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy