Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V nedeľu a pondelok čakajú Bratislavu dopravné obmedzenia
Zdielať na

V nedeľu a pondelok čakajú Bratislavu dopravné obmedzenia

Archívne video

BRATISLAVA / V súvislosti s konferenciou predsedov parlamentov členských krajín EÚ sa vodiči musia pripraviť na dopravné obmedzenia. Tie sú naplánované v nedeľu a v pondelok počas dopravnej špičky.

Krajské policajné riaditeľstvo v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, ktoré sú plánované v hlavnom meste v nedeľu a pondelok.

V nedeľu (23.4.2017) môže dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika a hraničného priechodu Jarovce - Kitsee k miestam, kde sú delegácie ubytované (hotel River Park, Sheraton, Carlton a Austria Trend). Popoludní sa budú delegácie presúvať na Bratislavský hrad.

Rozsiahle dopravné obmedzenia sú plánované aj na pondelok (24.4.2017) v čase rannej špičky od ôsmej do deviatej hodiny. V tomto čase sa budú delegácie presúvať z hotelov na Bratislavský hrad. "Z uvedeného dôvodu v tomto čase vodičom odporúčame, aby sa vyhli Mostu SNP, Staromestskej ulici a Nábrežiu arm. gen. Ludvíka Svobodu v smere do centra mesta. Premávka v uvedenom úseku bude obmedzená a dopravní policajti vykonajú odklon dopravy z Petržalky na Einsteinovu ulicu a z Karlovej Vsi cez Mlynskú dolinu," informovala policajná hovorkyňa Lucia Miháliková.

V popoludňajších hodinách môže dôjsť k čiastočným dopravným obedzeniam pri presune delegácií z centra mesta na letisko a hraničný prechod Jarovce-Kitsee- Dopravu v uvedených úsekoch budú usmerňovať a regulovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej situácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy