Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pokus o samovraždu v bratislavskom Lamači
Zdielať na

Pokus o samovraždu v bratislavskom Lamači

BRATISLAVA / V utorok krátko popoludní došlo v Lamači k pokusu o samovraždu. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania sa o samovraždu pokúsil údajný piťovec Mikuláš P.

Do redakcie prišla e-mailom fotografia, ktorú čitateľ zaznamenal z paneláku na Heyrovského ulici v Lamači. "Je tu sanitka tri policajné autá a ďalšie civilné policajné autá," napísal čitateľ Peter.

Podľa informácií televízie JOJ mal muž strelné poranenie hlavy. "Lekár záchrannej zdravotnej služby ošetril 39-ročného muža so strelným poranením hlavy," povedal hovorca záchranárov Jozef Minár. Zraneného muža previezli policajti do nemocnice na bratislavské Kramáre. Je možné, že muž si strelil do hlavy sám. Polícia bude musieť okolnosti streľby dôkladne preveriť, aj to, z akej zbrane padol výstrel.

Mikuláš P., ktorý je údajným členom piťovcov, ktorých polícia označuje za mafiánsku skupinu, bol v minulosti odúsdený na 14 rokov z vraždy v Irish pube v centre Bratislavy z roku 1999: V roku 2008 ho Krajský súd v Bratislave oslobodil spod obžaloby. 

V roku 2011 bol zadržaný pri najväčšej razii proti piťovcom. Rovnako v roku 2016, v takzvanom "treťom zatýkacom kole" proti piťovcom ho zadržali a obvinili z členstva v organizovanej skupine. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy