Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž, ktorý vyskočil z okna budovy polície má na krku ďalšie obvinenia
Zdielať na
Krimi

Muž, ktorý vyskočil z okna budovy polície má na krku ďalšie obvinenia

BRATISLAVA / Štyridsaťročného Bratislavčana, ktorý prepadával starších ľudí a potom vyskočil z okna na policajnej stanici, obvinili z ďalších dvoch prepadov.

Bohuslavi pribudlo obvinenie za októbrovú lúpež na Poludníkovej ulici. Jeho obeťou sa vtedy stala 72-ročná žena. Dôchodkyňa po útoku spadla na zem, lupič po zápase ušiel s jej kabelkou, v ktorej mala peniaze, osobné veci a doklady. Spôsobil jej zhruba 250-eurovú škodu. Na Martinčekovej ulici, 30. decembra, zase olúpil 70-ročnú ženu. Obral ju o kabelku, prepadnutá žena utrpela ľahké zranenia.

Bratislavčana už začiatkom roka obvinili z troch prepadov. Deň pred koncom minulého roka lúpil v podchode na križovatke ulíc Prievozská-Bajkalská, 2. januára na Ulici Andreja Mráza a o deň neskôr na Einsteinovej ulici v Petržalke. Krátko po tomto čine ho zadržali. Bohuslav skončil na policajnom oddelení na Osvetovej ulici, kde sa pokúsil vyskočiť z okna. Policajt sa mu v tom pokúšal zabrániť, zachytil ho za nohy, no pádu už nezabránil. Obvineného následne previezli do nemocnice.

Okolnosti tohto incidentu preveruje inšpekcia. "Ide o muža, ktorý už bol v minulosti viackrát trestaný, naposledy za drogovú trestnú činnosť. Sudca rozhodol, že obvinený muž bude stíhaný vo väzbe. Za tieto činy mu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov. Polícia stále zisťuje, či toho na svedomí nemá oveľa viac," povedal bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy