Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Fekálny fantóm môže opät putovať do väzenia
Zdielať na

Fekálny fantóm môže opät putovať do väzenia

BRATISLAVA / Dušanovi Seligovi uložil súd pre pár týždňami 1,5-ročný trest s podmienečným odkladom na dva roky. Podstúpiť musí aj ambulantnú liečbu. Zdá sa, že nepríjemnosti pre fitness trénera nekončia.

Vyhrážal sa žene

Na konci minulého týždňa sa musel Dušan Seliga opäť postaviť pred súd v súvislosti s iným prípadom, za ktorý bol už trestaný. V roku 2009 na Tomášikovej ulici sa Seliga vyhrážal žene, že ju zabije a pritlačil ju k múru. Súd mu v roku 2012 za to udelil podmienku. "Bola tam hádka, možno trochu vyexponovanejšia, ale nebolo tam žiadne ublíženie, trošku to bolo podľa mňa nafúknuté," povedal Seliga. Jeho pobyt na slobode sa môže výrazne skomplikovať.

Súd to môže brať do úvahy

Seligovi súd zistil, že počas podmienky od roku 2013 do roku 2015 spáchal štrnásť dopravných priestupkov. "Riadny život skúma súd vo všetkých súvislostiach, to znamená aj zisťuje určité napríklad aj dopravné priestupky, ale aj iné akékoľvek priestupky aj voči občianskemu spolužitiu," povedala rektorka Policajnej akadémie Lucia Kurilovská.

Dopravné priestupky nemusia byť dôvodom, že Seliga by išiel do väzenia, no súd to môže brať do úvahy a pre trénera to môže znamenať väzenie. "Súd môže rozhodnúť o tom, že pôjde do samotného výkonu trestu odňatia slobody," povedala Lucia Kurilovská rektorka Policajnej akadémie.

Verdikt na budúci týždeň

Pokiaľ by Dušan Seliga putoval za mreže, aktuálna podmienka za fekálne útoky by mu začala platiť až od doby, keď by bol prepustený na slobodu. Čo bude s fitness trénerom Dušanom Seligom ďalej, by mohlo byť jasnejšie po súde na budúci týždeň.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy