Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Najbláznivejší beh leta. Bratislava sa zmenila na farebné mesto
Zdielať na

Najbláznivejší beh leta. Bratislava sa zmenila na farebné mesto

BRATISLAVA / Mestská časť Petržalka ožila v sobotu farbami. Zabehať si prišli nielen tí, ktorí majú tento šport radi. Išlo totiž hlavne o zábavu. Najviac si to užili tí najpomaľovanejší. Akcia s názvom Crazy Colors sa bude konať aj v Poprade a v Košiciach.

Dostihová dráha v bratislavskej Petržalke sa v priebehu niekoľkým minút zaplnila zafarbenými nadšencami od hlavy až po päty. "Veľa zábavy, veľa farby a budem to zo seba zmývať ešte asi týždeň," hovorí jedna z účastníčok behu. 

Na štart bláznivého behu sa postavili bežci aj nebežci. S farbami v rukách, ktorí sa rozhodli zdolať päť kilometrov pre zábavu. Tento beh je úplne iný. Nie je o meraní času, ale o zábave. 

Beh Crazy Colors je iný. Nie je o meraní času, ale o zábave. "Je najzábavnejší a najfarebnejší. Každý kilometer ich čakajú organizátori, ktorí do nich budú hádzať farby," hovorí organizátor Peter Pukalovič. 

Do vlasov, do tváre, na chrbát, aj do topánok, nič neostalo čisté. Po každom prebehnutí farebnej zóny, bežci vyšli celkom iní, ako do nej vošli. Farebnejší a opäť menej rozpoznateľní. "Je to bláznivé a niečo nové," hovorí jeden z bežcov. "Ja som už na podobnom behu bola, tak som prišla znova," hovorí bežkyňa.

Behy Crazy Colors budú aj v Poprade a Košiciach.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy