Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Matovič je podľa Slotu šašo, Spišiak Mickey Mouse
Zdielať na

Matovič je podľa Slotu šašo, Spišiak Mickey Mouse

Národniari si vzali na paškál nezaradeného poslanca NR SR a lídra Obyčajných ľudí Igora Matoviča. Jeho karikatúru na bilborde Slotovci odeli do obleku šaša s nápisom "Matovič chce dostať Cigánov do parlamentu! Len aby ste to vedeli ..."

Podľa Matoviča je bilbord, ktorý ho zobrazuje, hodný "primitívneho, prepitého, žilinského, zlodejského mozgu". Na ďalšom veľkoplagáte z druhej vlny kampane strany pláva maďarský premiér Viktor Orbán na potápajúcej sa loďke s nápisom "140 rokov chránime slovenskú zem! Orbánova loď sa potápa".

Spišiak ako Mickey Mouse

Podobizeň policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka je zase zobrazená ako Mickey Mouse na aktuálnych bilbordoch predvolebnej kampane Slovenskej národnej strany, ktoré sa začínajú objavovať po Slovensku. Na bilborde je nápis "Vráťme úctu policajtom a hasičom! Stop Spišiakovmu hodnoteniu!!!

Národniari sa bránia

Národniari odmietajú, že takáto kampaň by bola zosmiešňujúca. "Nie je to zosmiešňovanie, je to poukázanie na zlyhania niektorých verejne činných osôb a preto sme siahli po takomto expresívnom vyjadrení," uviedla hovorkyňa SNS Jana Benková.

Polícia pod vedením policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka zametá pod koberec miliónové subvenčné podvody v rezorte pôdohospodárstva. Myslí si to predseda národniarov Ján Slota.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy