Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Slota: Ak nabehnú maďarskí poľovníci s guľovnicami, sme hotoví za dva dni
Zdielať na

Slota: Ak nabehnú maďarskí poľovníci s guľovnicami, sme hotoví za dva dni

Líder strany SNS Ján Slota na sneme v Žiline poukázal na potrebu podstatne väčšej zainteresovanosti vlády na zvýšení obranyschonosti štátu. A opäť si nedával servítku pred ústa...

"Naša armáda je totálne, ale totálne neobranyschopná a ak by nabehli len maďarskí poľovníci so svojimi guľovnicami, boli by sme hotoví za dva dni," uviedol Slota.

Cirkusový šašo Matovič

Volebné šance SNS odhaduje jej predseda na dvojciferné číslo. "Ak taký poloblázon a cirkusový šašo Matovič vyhlasuje, že bude mať dvojciferné číslo, tak potom ho musí mať aj strana, ktorá je tu 140 rokov," doplnil Slota.

Martinský primátor gaunerom

Martinského primátora Andreja Hrnčiara, ktorý kandiduje na kandidátke strany Most Híd, nazval gaunerom.  "Celému národu napľul do tváre, celý Martin by ho mal defenestrovať z radnice," dodal Slota.

Ako povedal martinský primátor Andrej Hrnčiar, na Slotových vyjadreniach sa vždy bavil a baví sa aj teraz. "V posledných týždňoch na mňa používa tvrdé výrazy, snaží sa ma vyprovokovať a stiahnuť na svoju úroveň. Pán Slota prezentuje názory 19. storočia, ja prezentujem názory 21. storočia a nechám to na Martinčanoch, aby sa rozhodli. Vôbec sa nebojím, že by niekto z Martinčanov bral jeho slová vážne," doplnil.

Musíme sa vyrovnať s cigánskou otázkou, tvrdí Slota

Ako dodal, rozšírené predsedníctvo prijalo programové memorandum pred predčasnými parlamentnými voľbami, ktoré pokrýva všetky oblasti života spoločnosti. Slovensko sa podľa neho musí vyrovnať s "cigánskou otázkou", ktorá deptá spoločnosť. Neprijateľné je zadlžovanie Slovenska a podľa Slotu treba povedať jasné nie tým, ktorí chcú zadlžiť štvrtú generáciu dopredu. "A to nie je len SDKÚ-DS, KDH a Most-Híd, ale aj Smer-SD. Všetci hovoria o riešeniach, no to nie sú riešenia, ale cesta do pekla," zdôraznil šéf národniarov s tým, že SNS je za Európsku úniu, ale za úniu postavenú na národných štátoch a národných ekonomikách. V Žiline na sneme sa hovorilo o týchto bodoch predvolebného programu, čítajte TU.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy