Polojasno
22°
Bratislava
Pálenka a klobása. Aj tým chce preraziť Most-Híd
Zdielať na

Pálenka a klobása. Aj tým chce preraziť Most-Híd

Tradičnú barack pálenku a cipes klobásu ponúkali v lyžiarskom stredisku vo Valčianskej doline v rámci predvolebnej kampane aj predseda strany Most-Híd Béla Bugár a kandidát na poslanca - martinský primátor Andrej Hrnčiar.

Bugár sa pred novinármi priznal, že prvý a aj poslednýkrát stál na lyžiach v roku 1972. „Pokiaľ ma pamäť neklame. Vtedy ma nenaučili lyžovať. A od tej doby nemám na to čas a aby som pravdu povedal, už ani tú pružnosť,“ skonštatoval líder Most-Híd.

Lyžovať nevie, nevadí mu to

Martinský primátor chcel Bugárovi ukázať ako sa lyžuje, pretože sa na jeho blogu dočítal, že správny Maďar lyžovať nevie. „Tak som mu chcel ukázať, ako sa to robí a ukázať mu skialpinistický pretek. Poňali sme to aj trochu veselšie, keďže témou mojej kampane je slogan bez predsudkov. Tak ponúkame aj pravú maďarskú klobásu s barackovicou. Ja sa budem snažiť obhajovať oranžové farby s číslom 16 a verím, že trať zvládnem,“ povedal Hrnčiar.

Poľnohospodár Béla Bugár

Predseda Most-Híd nestrácal dobrú náladu napriek teplote pod nulou. Teplotu dva stupne pod nulou nepovažuje líder strany Most-Híd za zimu. „Viete, čo je zima? Mínus dvadsať a ešte k tomu vietor. Neviem, či Maďarov sneh nezaskočí, ale mňa určite už nie. Ja som dokonca rád, ja som poľnohospodár. Najprv nech napadne sneh, potom minimálne tak týždeň, ak sa dá mínus desať. Potom vymrznú škodcovia a nemusím striekať,“ dodal Bugár.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy