Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti mali školiť kolegov, namiesto toho sa opíjali!
Zdielať na

Policajti mali školiť kolegov, namiesto toho sa opíjali!

Trojica policajtov skončila svoju kariéru v ten istý deň ako naša premiérka. Nedoplatili však na euroval, ale na alkohol. V Košiciach si na nich posvietila inšpekcia ministerstva vnútra.

Na návštevu košickej policajnej školy tak skoro nezabudne partia školiteľov z Policajného prezídia. Tí sa zrejme riadili pravidlom, že na východnom Slovensku sa večne oslavuje a zapíja. No na tieto východniarske zvyky doplatili.

Policajtom prednášali opití kolegovia

Vyzerá to tak, že policajti si svoju služobnú cestu do metropoly východu, zmýlili s dovolenkou. "Mali tu školiť policajtov z Prešova. Vtom do miestnosti vošla inšpekcia, zobrali ich na chodbu a dali im fúkať," povedal nám na kameru žiak policajnej školy.

Inšpekcia zistila, že policajti boli počas svojej služby naozaj pod vplyvom alkoholu. Podľa našich informácií išlo o policajtov z odboru Dokladov a evidencií Policajného prezídia, ktorí prišli odovzdať svoje vedomosti kolegom.

Prídu o prácu?

Koľko alkoholu im v dychu namerali, polícia nezverejnila. Až výsledok vyšetrovania prípadu ukáže, či policajti prídu o prácu alebo sa to zaobíde iba zrážkou zo mzdy.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy