Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Srandisti? Policajti chcú vlasy spopolnenej ženy
Zdielať na

Srandisti? Policajti chcú vlasy spopolnenej ženy

Polícia stále vyšetruje smrť v prešovskej nemocnici spred troch rokov. Dcéra pacientky, ktorá zomrela, je v šoku. Má totiž dodať na policajnú expertízu vlasy nebohej. Tá bola pritom už dávno spopolnená. Polícia teraz zrejme prípad ukončí.

Šokujúcu informáciu nám priniesla dcéra nebohej, ktorú pobúrilo, že si polícia vyžiadala vlasy viac ako tri roky od smrti jej mamy. Tá bola navyše niekoľko dní po úmrtí spopolnená v krematóriu a pochovaná.

Polícia tri roky nikoho neobvinila

Absurdný prípad siaha do apríla 2008. Pani Liběnu Gelleovú vtedy museli po akútnych zdravotných ťažkostiach hospitalizovať v prešovskej nemocnici. Údajne jej diagnostikovali zápal podbrušnice, no napokon skončila na onkológii, kde v priebehu 22 hodín zomrela.

Jej dcéra tvrdí, že sa zmenila na nepoznanie, pretože jej neposkytli náležitú starostlivosť. Dokonca hovorí o týraní a ukazuje na ranu, ktorú mala jej mama na hlave. Prípad začala na jej podnet vyšetrovať polícia, ale doteraz nikoho neobvinila.

Padlo niekoľko žalôb

Dcéru pacientky požiadala, aby do konca septembra dodala vlasy nebohej, potrebné na expertízu. Rodina podľa našich informácií podala niekoľko žalôb na nemocnicu. Spochybňuje totiž aj pitevnú správu, v ktorej údajne došlo k zámene pacientov.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy