Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrôza v Rimavskej Sobote! Vojak (39) vytiahol na susedov zbraň
Zdielať na

Hrôza v Rimavskej Sobote! Vojak (39) vytiahol na susedov zbraň

Kriminalisti z Rimavskej Soboty nevererili. Bývalý vojak Peter tu nabitou zbraňou mal namieriť na susedov a vyhrážať sa im, že ich zabije. A to pre úplnú banalitu! 39-ročný muž teraz čelí obvineniu z trestného činu násilia proti skupine obyvateľov. Nie je pritom vylúčené, že po domovej prehliadke pribudnú ďalšie obvinenia...

Obyvateľom len prekážal hluk, ktorý vychádzal z Petrovho bytu. Chceli ho na to upozorniť, no jeho reakciu asi nikto nečakal. O tom, čo sa stalo, nechcel hovoriť na kameru nikto. Peter je podľa susedov čudák, ktorý má zrejme psychické problémy. Len za posledné roky s ním prežili niekoľko konfliktov.

Zbraň som nevytiahol!

Peter to však vidí inak. "Osobná zaujatosť susedov... Nie, nevytiahol som," odmieta obvinenie z vytiahnutia zbrane. "Keďže mi armáda SR poskytla zbrojný preukaz skupiny A, asi by som riadne konal a zvažoval situáciu pri použití strelnej zbrane."

Hanba armáde SR?

Záujem reportérky Edity Hutkovej o jeho prípad Petra vôbec nepotešil. Vraj jeho zverejnením urobí hanbu armáde. Ako presne sa incident pred jeho bytom odohral, ešte vyšetrujú policajti. Sudca však rozhodol o väzobnom stíhaní Petra.

V byte granát/granáty

A výsledok domovej prehliadky? Tri ručné granáty juhoslovanskej výroby a ďalší ručný granát. Nie je vylúčené, že počas vyšetrovania bude trestný čin prekvalifikovaný...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy