Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pri Modre našli mŕtvolu, ktorá nikdy nebola živá
Zdielať na

Pri Modre našli mŕtvolu, ktorá nikdy nebola živá

Predstavte si, že sa vyberiete s rodinou na výlet na hrad. Večer si doma prezeráte fotografie a zistíte, že ste nevedomky odfotografovali mŕtvolu. Takýto šok zažil aj náš divák František. Následne zalarmoval políciu, ktorá prípad prešetrila. Vysvetlenie o akú mŕtvolu ide, bolo skutočne prekvapujúce.

Všetko sa to odohralo na hrade Červený kameň neďaleko Modry. Divák František tu bol na výlete a fotil všetko. Aj takéto tmavé výklenky. Čo sa v nich nachádza nie je pre nedostatok svetla vidieť.

Blesk z fotoaparátu však urobí svoje. Presne takto sa Františkovi podarilo urobiť túto fotografiu. Je na nej zreteľne vidieť zviazané mužské nohy a zvyšok tela prikrytý igelitom. Šokovaný by ostal asi každý.

Obyčajná figurína

Keď si policajti pozreli fotografiu, išli prípad preveriť. Na hrade však zistili, že mŕtvola vlastne živá nikdy nebola... "Ide o figurínu mŕtveho vojaka, používame ju na edukačné exkurzie hradom. Majú ju hľadať malé deti," povedal hovorca hradu Michal Lukáč.

Túto figurínu v životnej veľkosti, s modro-fialovou tvárou majú teda nájsť deti a údajne sa len zdravo preľaknúť. Namiesto toho sa nezdravo preľakol náš divák. Podľa polície však konal, tak ako sa patrí.



Mŕtvola vojaka_hrad Červený kameň_strach

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy