Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Denník Jána Mečiara - Cez Slovensko na bicykli (8)...
Zdielať na

Denník Jána Mečiara - Cez Slovensko na bicykli (8)...

Pelotón jazdy Cez Slovensko na bicykli za 5 dní pokračuje. Prebudili sme sa do ďalšieho rána, v už tradičnej sivej farbe. Počas noci sa nič mimoriadne neudialo, okrem toho, že lialo ako z krhly.

Deň piaty: Dolu Považím 

Celú noc som mal pocit, že na balkóne sa niekto sprchuje alebo tam majú hasiči cvičenie. Neustály prúd vody rachotil až do rána. Teraz už nerachotí, čo ale po skúsenostiach z ostatných dní vôbec nič neznamená.

Do čoho to vlastne ideme, to môžete pozrieť na pripojenom videu. Je to panoráma z balkóna hotela Bránica z dnešného rána, cca o 8:30. Je tu naozaj nádherne... Presnejšie povedané, bolo by tu nádherne, keby sa počasie aspoň trochu umúdrilo.

Sme zvedaví, čo prinesú ďalšie kilometre. Pomaly sa presunieme nižšie, to znamená na juh, čo by teoreticky mohlo znamenať, že do slnka a tepla. Obávam sa však, že to zostane len v teoretickej rovine:-) Dnešná trasa povedie cez Žilinu až do Trenčianskych Teplíc. Rozhodne sa s ňou popasujeme. Výsledky toho zápasu a počty obetí vám dám vedieť večer. 

Cieľom jazdy Cez Slovensko na bicykli za 5 dní je podporiť hendikepovaných športovcov, ktorí to v našich končinách rozhodne nemajú ľahké. Počas celej jazdy z Červeného Kláštora až na Myjavu môžu ľudia prispieť na dobrú vec, ktorú zastrešuje aj naša nadácia. Viac info je na weboch nadacia.joj.sk alebo parasport24.com.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy