Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Denník Jána Mečiara. Cez Slovensko na bicykli (2)...
Zdielať na

Denník Jána Mečiara. Cez Slovensko na bicykli (2)...

Je ráno. Keďže včerajší večer na brehu Dunajca s grilovačkou a ľudovou muzikou bol veľmi príjemný, je logické, že to ráno je ťažké. A to sme bicykle ešte ani nevideli! Všetko je ale na najlepšej ceste - raňajky boli skvelé, batožinu sa nám podarilo zbaliť do takmer pôvodného objemu, nad severným Slovenskom svieti slnko, predpoveď SHMÚ neveští ani arktické mrazy, ani tsunami. Môžeme vyraziť.

Deň druhý: Ideme na to!

Navliekli sme sa do utešených cyklistických dresov, mnohí z nás prvýkrát tento rok. Tie elastické handričky očividne navrhoval nejaký fanúšik žien. Tie v nich totiž vyzerajú veľmi sexi. Muži, ak nemajú antické postavy, v nich pôsobia skôr srandovne. Dá sa to síce vyriešiť zadržaným dychom a stiahnutým bruhoch, ale dosť zle sa potom bicykluje.

Pred chvíľou dorazil na miesto štartu aj policajný štramák Miki, ktorý nás bude sprevádzať na fešáckej motorke. Ženská časť výpravy okamžite stratila záujem o nás ostatných. Akurát neviem, či je to spôsobené tou motorkou, jeho uniformou alebo si len robia známosť pre prípad, že by sa dostali do konfliktu so zákonom.

Nadácia TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy