Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Cez Slovensko na bicykli: Pomôcť môžete aj vy!
Zdielať na

Cez Slovensko na bicykli: Pomôcť môžete aj vy!

Niektorí hovoria - pre dobrú myšlienku čokoľvek. V prípade ak ide len o minimum, ale pomôcť tak môžete mnohým, prečo nie? Akcia Cez slovensko na bicykli za 5 dní už začala a vy sa môžete zapojiť do súťaže so združením Parasport24, kde na vás čakajú skvelé ceny, pričom kúpou tiketu za 1 euro podporíte hendikepovaných športovcov!

Na cyklistickej trase v každom z našich partnerských miest môžete vyhrať ceny ako pračka od spoločnosti Whirlpool Sloviakia, digitálny fotoaparát, poukazy do Thermal Parku Bešeňová vždy pre 2 osoby, rodinné poukazy do Aquaparku Dolný Kubín, dvojmiestny stan značky McKinley od Intersportu, poukaz do hotela Krištof a mnoho ďalších vecných cien.

V jednotlivých mestách bude prebiehať predaj výherných tiketov, či už na samostatných akciách alebo počas našej cyklistickej akcie, Cez Slovensko na bicykli za 5 dní. O možnosti zakúpenia si výherných tiketov sa môžete informovať na stŕankach svojho mesta, ak ste obyvateľom nášho partnerského mesta. Cena jedného výherného tiketu je 1 Euro a navyše pri každom jednom tikete máte garantované 2 Eurá na prvú stávku v Tipsporte.

Nezabudnite pritom sledovať Denník Janka Mečiara, v ktorom vás každý jeden deň bude informovať, čo ich počas tohto dobrodružstva stretlo... Viac o akcii Cez Slovensko na bicykli za 5 dní si môžete prečítať TU!

Súvisiace články