Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Bankomatová mafia opäť útočí! Udrela v Častej
Zdielať na

Bankomatová mafia opäť útočí! Udrela v Častej

Bankomatová mafia v noci opäť udrela! A to napriek tomu, že polícia rozložila už dve zločinecké skupiny, ktoré sa špecializovali na krádeže bankomatov. Ďalší prípad sa udial v Častej.

A to približne hodinu po polnoci, keď neznámi páchatelia vytrhli na Hlavnej ulici v Častej bankomat zo steny zdravotného strediska. Ten následne ťahali na Fándlyho ulicu, kde sa však ich ťaženie skončilo. Roztrhlo sa im totiž lano a bankomat tak nechali na mieste.

Polícia potvrdila, že trezor s kazetami, v ktorých sa nachádzali peniaze, je neporušený. Prevzali si ho pracovníci SBS.

"Podľa doterajších zistení išlo o štyroch neznámych páchateľov s kuklami na hlavách, ktorí sa pravdepodobne priviezli na troch osobných autách – striebornom VW Polo, čiernej Octavii sedan a dodávke zatiaľ nezistenej značky. Autá unikali smerom na Budmerice. Okamžite bolo vyhlásené pátranie v Bratislavskom aj v Trnavskom kraji," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Podozrivý VW Polo zaevidovali v okolí Serede, ako uháňal po rýchlostnej ceste R1 smerom z Trnavy na Nitru. Peczár uviedol, že pre veľkú rýchlosť sa ho policajtom nepodarilo zastaviť. Pri preverovaní sa zistilo, že evidenčné číslo, ktoré mal VW, je pridelené Octavii. Páchatelia spôsobili zatiaľ nevyčíslené škody. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy