Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šéf bankomatovej mafie strieľal po policajtoch!
Zdielať na

Šéf bankomatovej mafie strieľal po policajtoch!

Ako jediní sme získali zábery z mimoriadnej policajnej razie proti bankomatovej mafii v Seredi a jej okolí. Okrem nedolapiteľného Porsche Cayenne pri nej zadržali trojicu bankomatových zlodejov. Medzi nimi aj údajného organizátora krádeží. Tie možno za necelé dva roky počítať v desiatkach. Policajti však stále nepoľavujú...

Krádeže bankomatov sa na Slovensku diali od polovičky decembra 2009. Začalo sa to na galantskej železničnej stanici. Tam prvýkrát zlodeji zobrali prístroj plný peňazí. Bankomatových gangstrov to zjavne začalo baviť. Od prvej krádeže sa stali nechytiteľnými. 

Stále si vylepšovali techniku. Z audín presedlali na podstatne výkonnejšie a silnejšie Cayenny. Nebáli sa vojsť na strážené miesta, či dokonca do otvorených prevádzok. Nerobili si nič ani z toho, že ich pri krádeži pravidelne nakrúca bezpečnostná kamera.

Policajti všetkému dali stop a pri razii zadržali aj údajnú hlavu skupiny - Jána Golisa. Pravdepodobne nepôjde o žiadne neviniatko. Už v minulosti po ňom pátrali muži zákona ako po mimoriadne nebezpečnom zločincovi, ktorý mal po krádeži auta strieľať po policajtoch.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy