Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Škandál na Kysuciach. Tínedžeri na cintoríne nafotili nechutné zábery
Zdielať na

Škandál na Kysuciach. Tínedžeri na cintoríne nafotili nechutné zábery

Škandál vyvolali fotky dvoch tínedžerov z kysuckej dediny Snežnica. Dievča a chlapec sa zvečnili na hroboch miestneho cintorína. Učitelia, ktorí žiakov poznajú, sú zo zvrátenej zábavy znechutení. Príspevok nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Deti si zvolili naozaj podivný druh zábavy a to priamo na cintoríne. Na záberoch vidno ako vulgárne pózuje prváčka strednej školy. Jej kamarát ôsmak zo základnej školy je na tom so zvrhlými fotografiami podobne.

Oslovili sme jednu z rodín, ktorej hrob si na nechutnú zábavku vybrali. Dotknutú rodinu fotografie z miesta posledného odpočinku ich príbuzného veľmi ranili. Trochu vyššie našli tínedžeri rozrobený hrob. Považovali za potrebné rovno sa doň uložiť , fotografie navyše nechutne okomentovať a okrášliť.

Navštívili sme obe školy, kde žiaci chodia. Deti sa predvádzali vo voľnom čase, nepoškodili  žiadne pomníky . Pochopiteľne, najdôležitejšie je tu morálne hľadisko. Obidvoch žiakov však čakajú následky. Minimálne im hrozí znížená známka zo správania a opletačky môžu mať aj s mužmi zákona.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy