Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Potvrdené! Kanibal z Kysaku (†43) zomrel v nemocnici
Zdielať na

Potvrdené! Kanibal z Kysaku (†43) zomrel v nemocnici

Matej (43), ktorý sa stal známy aj ako kanibal z Kysaku zomrel na následky vážnych zranení v nemocnici. Informáciu oficiálne potvrdila jej hovorkyňa.

„Dnes po poludní 43-ročný muž hospitalizovaný na I. klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice so závažnými strelnými poraneniami ich dôsledkom podľahol,“ potvrdila hovorkyňa univerzitnej nemocnice Jaroslava Oravcová s tým, že muž skonal o 12:25.

Slovenský kanibal mal na objednávku zavraždiť švajčiarskeho občana. Ten sa mu v internetovej diskusii zdôveril, že chce spáchať takýmto krutým spôsobom samovraždu. Slovák sa mal so Švajčiarom stretnúť na železničnej stanici v Kysaku. Následne ho mal omámiť liekmi, prebodnúť srdce a rozštvrtiť na kusy a skonzumovať.

Pri pokuse o Matejovo dolapenie došlo k prestrelke s kukláčmi. Kanibal pri nej utrpel vážne zranenia. Dokopy päť guliek zasiahlo viacero vnútorných orgánov, ruky i jeho tvár. Život mu nedokázala zachrániť ani náročná päťhodinová operácia. V košickej nemocnici dnes vážnym zraneniam podľahol. 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy